Oto Modeli Arayın

2011 Ford Fiesta


*Yukaridaki tabloda verilen yakıt tüketimi değerleri, Avrupa Ekonomik Topluluğu'nun EEC 80/1268/EC direktifi uyarınca laboratuar ortamında ve aşağıda özeti verilen koşullarda yapılan testlerde elde edilen, lt/100 km mertebesinde sonuçları göstermektedir.

Testlerde kullanılan araçlar standart donanımlıdır. Opsiyonel donanım ve aksesuarlar, jantlar ve lastikler yakıt tüketimini farklı etkileyebilir.

Şehir içi: Laboratuvar ortamında soğuktan çalıştırılmış motor ile 4km'lik teorik bir mesafe boyunca maksimum 50km/s ve ortalama 19km/s hızla ölçülmüş yakıt tüketim değerlerdir.
Şehir Dışı
: Şehir içi ölçümünden hemen sonra gerçekleştirilen, 7km'lik teorik bir mesafe boyunca maksimum 120km/s hıza ulaşacak şekilde, yarı zamanli sabit hız ve yarı zamanlı değişken hızla ölçülmüş yakıt tüketim değerleridir.
Ortalama: Şehir içi ve Şehir dışı testlerinin kat edilen mesafe ölçüsüyle ağırlıklı ortalamasi alınarak hesaplanmaktadır.

**3 kapılı gövde tipi için arka omuz mesafe değeridir.
***Benzinli modeller için 42, dizel modeller için 40 lt dir.
****Ağırlık değerleri, sürücüsüz olarak, sıvılar tam dolu ve yakıt deposu % 90 dolu düzeydeki en hafif ağırlığı temsil etmektedir. Üretim toleransları ve araçtaki donanım seçeneklerine göre değişebilir .

S:Standart O:Opsiyonel SP:Stil Paketi XP:X Paketi GP: Güvenlik Paketi